Web
Analytics

Workshop för våra deltagare i Imagine

I helgen är det dags för ännu en workshop för våra deltagare i Imagine och den kommer att ske ute på Landvetters Kulturhus och hållas av artisten och föreläsaren Sophia Tako.

Sophia Tako är en artist, musikproducent, projektledare och coach. Nu även grundare för kreativa plattformen Heaven Collective som lanseras inom kort. Med 10+ års erfarenhet av musikbranschen i Sverige ser hon nu till hur hon kan hjälpa andra kreatörer att ta steg mot sina mål, stora som små. Under hennes år i branschen har hon gått från att spela lokala gig till att jobba som projektledare på Universal Music.

Vill ni veta mer om Imagine så kan ni kika in deras hemsida: https://imaginesweden.se/vastragotaland/


Imagine Sweden är Sveriges roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker mellan 13 och 21 år. Alla musikstilar är välkomna och det spelar ingen roll om du sjunger ensam, spelar hårdrock i band, framträder med klassisk musik, uppträder med loopmaskin eller sjunger punk med distat ägg. Du är lika välkommen oavsett om du tänkt vinna hela tävlingen eller bara vill prova på att stå på scen för första gången.