Web
Analytics

Imagine är igång!

Vi är igång! Imagine Västra Götaland har sparkat igång säsongen med en helg i Landvetter kulturhus. Totalt fyra akter gick vidare från till årets Regionfinal i Borås den 27 april. Men inte bara det. Längs vägen väntar först en helg under vårt Music Camp i Uddevalla 5-7 april.

Det drog fram blåst och regnmoln över Sverige, men inne på Landvetter Kulturhus spreds en värme av peppade arrangörer och spelsugna musiker. Under dagen soundcheckade deltagarna och gick på workshop med Annelie Johansson, anordnad av ABF. Workshopen handlade om att promota sig som band eller artist. På plats under dagarna fanns också Mölnlycke fotoklubb - http://www.molnlyckefotoklubb.nu/ - som tog artistbilder av alla akter. Kvällarna hölls ihop av konferencieren och rapparen Idris Toofan.

Stort tack till arrangörsgruppen på plats som bestod av: Emil Karlsson, Miranda Kaspersen, Elias Slättung och Martina Koniarska. Även stort tack till Anna Gustafsson, Niklas Olofsson, Jonathan Axfeldt på Landvetter Kulturhus och Mölnlycke fotoklubb.

Helgens vinnande akter:

Karl Hund - Psychedelic
Juryns Motivering: "Med självklart sound och smakfull musikalitet så för ni oss bakåt i tiden, er dynamiska samspelthet genomsyrar bandet. När vi väl kom underfund, vidare KARL HUND!"

Skoskav - Ska
Juryns Motivering: "En glad överraskning tog tag med somrig energi, som smittade av sig på både publik och jury. Svårt att inte dansa till synthen ni gav, dansa tills ni ger oss SKOSKAV!"

Nity - Hiphop
Juryns motivering: "Med ett tydligt id och flow av rang, an artist med närvaro. Som lämnade juryn med en stor önskan om mer! Vidare i tävlingen är NITY!"

Esoterico - Progressiv rock  
Juryns motivering: "Med feta harmonier och gitarrslingor som förtrollar lyssnaren, sugs vi in i aktens musik. En skrynklar röst som ger denna akt en stjärnklar plats i regionfinalen. Energi som var fantastico, vidare ESOTERICO!"Helgens samtliga akter:

Skoskav, ska
EliasV, RnB/rap
Vilma Snygg, singersongwriter
De udda från Neverwhere, modern/klassisk/visa/pop och vispop
Karl Hund, psychadelic
Jordan Molnar, pop
Wondermind, grunge
Theodor Johansson, singersongwriter
Sultan, hiphop
Robyn Molnar, pop/soul
Alisha Höglund, pop/soul
Beatrice Carlier, jazz/soul/pop
Bird, pop
Ida Schönbeck, pop/singersongwriter
Mångata, pop
Charlie, singersongwriter
Nity, hiphop
Rhino, hiphop
Sebastian Standar, Country
Väster-ut, pop/rock
Inanna, pop/ackustisk
Esoterico, progressiv rock

Tack för den här helgen! Tack publiken, arrangörer och alla fantastiska musiker!