Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdom On Tour #4 - Falköping

I avsnitt 4 av KulturUngdom On Tour besöker vi två ungdomsorganisationer i Falköping, Unga tar ordet och KulturCrew Falköping.
 
Unga tar ordet är en verksamhet som jobbar med ungas delaktighet och inflytande i kommunen, så att Falköping ska bli en ännu bättre plats för unga att bo och leva på. Unga tar ordets mål är att öka ungas inflytande och delaktighet i kommunen. Det görs både via uppdrag som de unga kommunutvecklarna får av kommunen, men också genom egna idéer och initiativ.
 
Kulturcrew är ett koncept som vänder sig till barn och unga mellan 10 och 18 år. Konceptet går ut på att deltagarna lär sig att planera och genomföra kulturarrangemang.
 
---------
 
Under 2020 besöker vår kommunikatör Tobias samtliga kommuner i Västra Götaland, från Bengtsfors i norr till Svenljunga i söder för att synliggöra projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i regionen.
 
Håller du på med ett spännande kulturprojekt av och med unga eller bara vill tipsa om något intressant som händer just där du bor? Då vill vi gärna besöka dig och din kommun i år. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för tips!
 
Länkar:
Följ KulturCrew på Instagram:
https://www.instagram.com/kulturcrewfalkopingz
 
Följ Unga tar ordet på Instagram:
 
Läs mer om KulturCrew:
 
Läs mer om Unga tar ordet
Taggar: K-pengar, On tour