Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdom On Tour #5 - Stenungsund

I veckans avsnitt av KulturUngdom on Tour träffar vi Christoffer Ahlberg som jobbar på Kulturhuset Fregatten i Stenungsund som samordnare för RUM1 och StenUNGslanten som är ett stöd som delas ut av Kultur och fritid i Stenungsund och kan sökas om du är mellan 13-26 år.

RUM1 ligger i Kulturhuset Fregatten och är en mötesplats för unga där aktiviteter och kreativitet står i centrum. På måndagar och torsdagar 17-20 är det drop-in för dig som är 13-25 år. För att få reda på vad som händer och vad som är på gång i RUM1 så kan du följa dom på Instagram eller Facebook.

Under 2020 besöker vår kommunikatör Tobias samtliga kommuner i Västra Götaland, från Bengtsfors i norr till Svenljunga i söder för att synliggöra projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i regionen.

Håller du på med ett spännande kulturprojekt av och med unga eller bara vill tipsa om något intressant som händer just där du bor? Då vill vi gärna besöka dig och din kommun i år. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för tips!


 
Taggar: K-pengar, On tour