Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdom On Tour #6 - Lerum

I det sjätte avsnittet av KulturUngdom on Tour besöker vi Nääs slöjdlärarseminarium i Lerum kommun för att träffa Sara Degerfält som arbetar som hemslöjdskonsulent på Förvaltningen för kulturutveckling, tidigare Västarvet.

Slöjdlägret som Sara nämner äger rum den 17-19 juli på Orust och mer information om denna spännande helg dyker upp inom kort, men vill du redan nu anmäla ditt intresse skicka ett mail till vår slöjdkonsulent Elin på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Är du intresserad av täljhänget under UKM-festivalerna där det ska täljas i färsk björk eller färsk hassel med kniv och yxa dra iväg ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Förvaltningen för Kulturutveckling samlar regional kompetens inom bland annat olika konstformer, natur- och kulturarv, drift av ett antal besöksmål samt kulturella horisontella perspektiv såsom tillgänglighet och barn och unga. Förvaltningen bildades 1 januari 2020 och är en sammanslagning av de tidigare förvaltningarna Kultur i Väst och Västarvet.

Under 2020 besöker vår kommunikatör Tobias samtliga kommuner i Västra Götaland, från Bengtsfors i norr till Svenljunga i söder för att synliggöra projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i regionen.

Håller du på med ett spännande kulturprojekt av och med unga eller bara vill tipsa om något intressant som händer just där du bor? Då vill vi gärna besöka dig och din kommun i år. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för tips!

Taggar: K-pengar, On tour