Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdom On Tour #7 - Mariestad

I avsnitt sju av KulturUngdom on Tour tar vi tåget till Mariestad för att träffa vår medlem och krönikör Jennie Hilli Sjöqvist för att höra henne berätta om hur det är att skapa kultur som ung i Mariestad.

Jennie Hilli Sjöqvist är en av vårens krönikörer som tidigare i februari publicerade en uppskattad krönika om tillgänglig kultur och flow, läs den här.
En av KulturUngdoms satsningar är att skapa utrymme för medlemmars röster på hemsidan i form av krönikor, en ny text varje måndag. Här ges de stora orden, de nakna betraktelserna och de vardagliga funderingarna plats.

Under 2020 besöker vår kommunikatör Tobias samtliga kommuner i Västra Götaland, från Bengtsfors i norr till Svenljunga i söder för att synliggöra projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i regionen. Håller du på med ett spännande kulturprojekt av och med unga eller bara vill tipsa om något intressant som händer just där du bor? Då vill vi gärna besöka dig och din kommun i år. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för tips!

Taggar: K-pengar, On tour