Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdom On Tour #8 - Lidköping

Avsnitt åtta av KulturUngdom on Tour blev en spännande skräckupplevelse då vi besökte Felicia, Isabel och Casper på Esplanadteatern i Lidköping inför helgens spökvandring Sor's Hotell 2020 som ansökt och fått K-pengar från KulturUngdom.

Under spökvandringen får du och dina vänner uppleva förberedelserna för ett spektakulärt jubileum på Sor’s, men också ta reda på vad som egentligen hände på hotellet under Arvid Söderlunds ägo. Och vad som fortfarande sker... Vandringen är gratis, pågår från 17-23 och med rekommenderad ålder från 11 år.
Läs mer på https://www.esplanadteatern.seK-pengar är ett regionalt kulturstöd för dig mellan 13 och 30 år som bor i Västra Götaland. Varje år fördelas 1,5 miljoner kronor till olika kulturprojekt och arrangemang inom alla olika konstformer. Exempelvis konstutställningar, teateruppsättningar, filminspelningar, konserter, turnéer, live, workshops, offentliga kulturarrangemang, slöjdande, musikvideos, spoken words, festivaler och massa massa annat. Läs mer på https://www.kulturungdom.se/kpengar/om-kpengar

Under 2020 besöker vår kommunikatör Tobias samtliga kommuner i Västra Götaland, från Bengtsfors i norr till Svenljunga i söder för att synliggöra projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i regionen.

Håller du på med ett spännande kulturprojekt av och med unga eller bara vill tipsa om något intressant som händer just där du bor? Då vill vi gärna besöka dig och din kommun i år. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för tips!

Taggar: K-pengar, On tour