Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdom On Tour #9 - Mellerud

I det nionde avsnittet av KulturUngdom on Tour tar vi oss till Mellerud vid Vänerns västra strand för att besöka Kulturbruket på Dal som är Melleruds och hela Dalslands centrala spelplats för scenkonst av olika slag - musik, dans och teater samt spännande föreläsningar och konferenser.

Vi fick träffa Kulturbrukets kommunikatör Sofia Petrén för att höra om hur dem arbetar och fick tips om olika kulturaktiviteter för unga i Mellerud. Bland annat så arrangeras en kommande UKM-festival på Ungdomshuset Stinsen den 27-28 mars. https://www.ukm.se/festivaler/mellerud-2020/.


Under 2020 besöker vår kommunikatör Tobias samtliga kommuner i Västra Götaland, från Bengtsfors i norr till Svenljunga i söder för att synliggöra projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i regionen.Håller du på med ett spännande kulturprojekt av och med unga eller bara vill tipsa om något intressant som händer just där du bor? Då vill vi gärna besöka dig och din kommun i år. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för tips!

Länkar:
Kulturbruket Instagram: @kulturbruketpadal
Kulturbruket Facebook: Kulturbruket på Dal
Stinsen Facebook: UngdomshusetStinsenMellerud
Stinsen Instagram: Ungdomshusetstinsen

Taggar: K-pengar, On tour