Web
Analytics
Skip to main content

Vikariat för vår scenkonstkonsulent

KulturUngdom söker en vikarierande scenkonstkonsulent som brinner för att främja scenkonsten och supporta kulturutövare inom Västra Götaland då vår ordinarie konsulent går på föräldraledighet i höst.

KulturUngdom är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. Sedan starten 1994 arbetar vi med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet. Hos oss möter du som anställd en mängd kreativa medarbetare och har god möjlighet att utvecklas.

KulturUngdom har ett långsiktigt uppdrag från Västra Götalandsregionen för att driva vår verksamhet av och med unga. Vårt kontor finns i Gamlestadens fabriker i Göteborg. KulturUngdom har en stab av projektledare som arbetar med specifika projekt men också konsulenter som jobbar löpande inom olika kulturyttringar. 

Som scenkonstkonsulent kommer du att ha en central roll på ett litet kontor med stor spännvidd. En del arbetsuppgifter kommer vara återkommande men innehållet i det du arbetar med är ständigt skiftande och ingen dag är den andra lik. Som scenkonstkonsulent handlägger du projektansökningar till föreningens K-pengar som är ett regionalt kulturstöd för unga mellan 13 och 30 år som bor i Västra Götaland.

Den vi söker har god kunskap om scenkonst, kultur och ungt deltagande. Du har sannolikt någon form av projektledarutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du trivs med både självständigt arbete och samarbete. Du är noggrann, med en stark ansvarskänsla och ett gott omdöme. Du jobbar proaktivt för att nå ut till och föra dialog med unga som är intresserade av scenkonst och samarbetar med andra aktörer för att lyckas med detta.

Tycker du att detta stämmer in på dig?
Då hoppas vi du söker tjänsten!

Skicka gärna en beskrivning med vad du gjort tidigare samt lite info om dig själv, vi behöver ingen uppsats, bara tillräckligt för att veta vem du är som skriver. Relevanta utbildningar är viktiga , men än viktigare är att du har relevanta erfarenheter, att du har driv och tycker arbetet verkar lockande.

Kvalifikationer:
- Du bör ha en högskoleutbildning eller motsvarande inom kulturområdet och ha erfarenhet av arbete inom scenkonstområdet
- Erfarenhet och stort intresse av jobba tätt ihop med en ung målgrupp
- Du ska kunna arbeta både strategiskt och operativt
- Du är ansvarskännande och tydlig
- Du har tidigare erfarenhet av projektledning eller liknande
- Ett brett kontaktnät inom kulturområdet är meriterande
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och personliga egenskaper
- B-körkort är önskvärt

Varaktighet, arbetstid: Vikariatet är på 60% och startar i augusti 2020.

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Kontorsplats i Göteborg med resdagar inom Västra Götaland.

Arbetstider: Flexibel, mestadels kontorstid.

Sök tjänsten senast den 22 mars genom att skicka CV och personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakt
Verksamhetsledare
Inger Unenge Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0708660238

 

 

Taggar: Scenkonst