Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdom On Tour #10 - Alingsås

I avsnitt tio av KulturUngdom on Tour får ni följa med till Alingsås för att träffa Kajsa Lidin som är deltagarcoach för Filmplats på Arena Elva. Kajsa Lidin bor i Alingsås, går tredje året på gymnasiet och älskar äventyr. I framtiden skulle hon vilja jobba med journalism och kultur. 

Kajsa är dessutom en av våra krönikörer i år, läs hennes senaste krönika ”Varför ska kultur vara så centrerat kring storstäder?”. På grund av situationen med Corona håller Filmplats i Alingsås stängt fram till 7 Maj och handledning hålls personligt på avstånd. Alla driver sina egna dokumentärer hemifrån. ”För mig har det inneburit att jag har intervjuer online och ändrat om i den tänkta produktionen av min dokumentärfilm” säger Kajsa om situationen.

På Filmplats hemsida finner du de senaste nyheterna om vad som gäller på respektive Filmplats. Läs mer här: www.filmplats.seUnder 2020 besöker vår kommunikatör Tobias samtliga kommuner i Västra Götaland, från Bengtsfors i norr till Svenljunga i söder för att synliggöra projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i regionen. Håller du på med ett spännande kulturprojekt av och med unga eller bara vill tipsa om något intressant som händer just där du bor? Då vill vi gärna besöka dig och din kommun i år. Med tanke på situationen vi befinner oss i så blir vissa besök digitala framöver! Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för tips!

Taggar: K-pengar, On tour