Web
Analytics
Skip to main content

Digitalt hembesök från KulturUngdom?

Vill du få digitalt hembesök från KulturUngdom? KulturUngdoms projekt On tour goes karantänläge och åker på digital turné. Vi letar nu efter dig som vill ha ett digitalt besök från hemmakontoret!

Under våren har vår kommunikatör Tobias varit på veckovisa besök i kommunerna runt om i Västra Götaland för att att synliggöra projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i regionen. KulturUngdom gör vad vi kan för att visa respekt för samhällets behov av minskad smittspridning och ställer nu om till digitala besök en period.

Vi vill gärna besöka dig! Kanske sitter du isolerad i ditt soffa-kontor och smider planer på en digital konsthall, eller så håller er/din verksamhet eller projekt igång som vanligt. Vi vill gärna snacka lite om hur du har det i just din kommun, och hur du eller din förening/organisation gör det bästa av situationen och hitta uppfinningsrika vägar för att peppa ungt kulturskapande.

Hör gärna av dig om du tycker att det låter intressant eller om du har några frågor. Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Under våren har vi hittills besökt:
Arena Elva och Filmplats i ALINGSÅS, animeföreningen Afish i SKÖVDE, Mötesplatsen Timjan i VÄNERSBORG, Unga tar ordet och KulturCrew Falköping i FALKÖPING, Rum1 och Kulturhuset Fregatten i STENUNGSUND, Förvaltningen för kulturutveckling, tidigare Västarvet i LERUM, Spökvandringen på Esplanadteatern i LIDKÖPING, Mellerud kulturhus i MELLERUD, vår krönikör Jennie Hilli Sjöqvist i MARIESTAD och vår tidigare medarbetare Stina Nilss i HERRLJUNGA (kommer ut inom kort).

Se alla filmer på vår hemsida:
https://www.kulturungdom.se/component/tags/tag/ontour

Taggar: K-pengar, On tour