Web
Analytics
Skip to main content

Utlysning – vi vill ha ungas röster och åsikter om kulturen

Västra Götalandsregionen söker unga kulturutvecklare som ska vara med och förändra så att vuxna som fattar beslut blir bättre på att lyssna på barn och unga. Västra Götalandsregionen (VGR) söker nu dig som är 15–20 år och bor i Västra Götaland, är aktiv/engagerad i kultur och vill vara med och påverka hur beslut som rör kultur tas. Du kommer att få lön för din arbetsinsats.

Under hösten startas en grupp med unga som tillsammans med regionen ska jobba för bättre förutsättningar för unga att kunna påverka kulturlivet. Vad tycker du att politiker som hanterar kulturfrågor måste veta? Tillsammans skriver vi förslag till ny kulturstrategi för Västra Götaland.

Kulturpolitiken i Västra Götaland håller på att skrivas om – vi vill ha ungas röster och åsikter om kulturen! Vad tycker du att de som jobbar med ungas deltagande i kulturlivet behöver förstå för att kunna göra ett bra jobb? 

Gruppen kommer att bestå av ca fem personer och träffas några gånger under oktober och november. I första hand träffas vi fysiskt (vi anpassar ort efter de som vill vara med i gruppen). Vi betalar allas resa till träffarna och bjuder på fika. Vi kommer att träffas utanför skoltid och bestämmer tillsammans tider för mötena (kvällar och helger). Du får lön för de timmar du är med och jobbar.

För att anmäla ditt intresse eller har frågor:
Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (076-940 25 28) senast den 2 oktober! 

Observera att anmälningstiden har gått ut.

Taggar: K-pengar