Web
Analytics
Skip to main content

Vi gör verklighet av din dröm!

KulturUngdom har det mesta du behöver för att ditt drömprojekt ska bli verklighet!Pengar, stöd, nätverk, teknik – KulturUngdom har det mesta du behöver för att ditt drömprojekt ska bli verklighet!

Du kan vara nybörjare eller proffs, solo eller del av en grupp, det viktiga är att viljan finns. Är du mellan 13-30 år och bosatt inom Västra Götalandsregionen är du välkommen till oss!

Projekt

UKM

UKM är en mötesplats och festival för kreativa unga mellan 13-25 år, där är du välkommen att vara med. Ställ ut foton, gör konster eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

Är du sugen på att jobba med musik? Imagine erbjuder en crashcourse i artisteri! Här får du ta del av workshops och gig samtidigt som du får träffa massa andra unga musiker och folk från musikbranschen. Var med i Sveriges bredaste coachingprogram & livemusiktävling för unga musiker i åldern 13-21 år!

Under Filmplats tak möts unga filmintresserade för att lära sig mer och hitta nya vägar framåt under en längre tid. Varje lokal plattform anpassas till dess anmälda deltagare. Filma med oss i Alingsås, Borås, Göteborg Angered, Lidköping, Skövde, Stenungsund eller Åmål! 

Vill du utveckla din konst i relation till samhället? Eller kanske skapa konst genom aktivism? Vi söker dig som vill förändra med din konst, i det stora eller lilla. Genom residens, utställningar, workshops och träffar erbjuder Avtryck en plats för konstnärligt undersökande. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få senaste nytt och massa tips direkt i din inkorg →