Web
Analytics
Skip to main content

14 sep: Workshop Tvärkonstnärliga avtryck

Ta del av en tvärkonstnärlig workshop ledd av Renée Tan, där dina verk skapar nya avtryck.

14 september kl. 12.30-14:30 i Hjo. 

Deltagarna lär känna varandras konstnärskap genom reflektion och konstnärlig tolkning. Efter en kortare presentation, skapar deltagarna tillsammans något som utgår från material som representerar gruppen. Övningen hoppas kunna uppmuntra en nyfikenhet för nya typer av samarbeten och konstnärliga möten.

Instruktioner:
Deltagarna väljer ut varsitt eget verk i valfritt medium, som de tar med till workshopen. En dokumentation av verket (bild, ljud, video, text) räcker, det ska vara enkelt att presentera (exempelvis en utskrift). Deltagarna delas sedan in i mindre grupper där de tillsammans tolkar medtagna verk. Material kommer att finnas på plats.

Renée Tan jobbar med bildkonst och kulturprojekt. Hon har bland annat studerat måleri, kortfilm och kulturprojektledning och har sedan 2018 ägnat sig åt tvärkonstnärliga samarbeten. Hon är intresserad av att synliggöra olika konstnärliga discipliner för varandra för att på så sätt möjliggöra nya konstellationer. Hon har tidigare arrangerat den tvärkonstnärliga festivalen Vålmen och arbetade under våren med en tvärdisciplinär arbetsgrupp där processen fick stå i fokus.

Anmälan:
- Att delta i workshopen är kostnadsfritt.
- Workshopen riktar sig till studenter på Hjos konstskola, unga konstnärer i Hjo och deltagare i Avtrycks residens.
- Begränsat antal platser
- Anmäl ditt intresse till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bild: Painting to Shake Hands, Yoko Ono.

Taggar: Konst, Avtryck