Web
Analytics
Skip to main content

1 nov - Konstakuten i Uddebo

Konstakuten - Med omtanke om din kreativa kraft
1 november på Väveriet i Uddebo, i Tranemo kommun

Vad är värt att offra för konsten?
Hur vet jag om jag är bra?
Måste jag mingla för att lyckas?

På Konstakuten kan du få hjälp med de flesta krämpor som har med skapandet att göra. Vi behandlar både praktiska problem och existentiella frågor.

Konstakuten är en interaktiv föreställning där du kommer ta del av konstnärliga gestaltningar kopplade till skapandet. Du kommer att få utforska dina egna känslor och frågor som har med skapande och kreativitet att göra, och får möjlighet att träffa andra med liknande funderingar. Du väljer själv hur mycket du delar med dig av, och du bestämmer själv nivån på ditt deltagande.

Vi riktar oss specifikt till dig som är under 30 år och som utövar någon form av konst, inom alla olika genrer (teater, dans, musik, måleri, design, poesi, film, foto osv). Kanske studerar du just nu, eller funderar på att göra det. Kanske har du hållit på ett tag med det du gör, eller så har du precis börjat.

Konstakuten
Väveriet, Uddebo
Fredag 1 november
Insläpp: 16.30, 17.00, 17.30
4 personer per insläpp

Föreställningslängd: ca 90 minuter

Biljettpris: 50 kr. Medlemmar i KulturUngdom går gratis, läs mer om medlemskapet här. 

Medverkande:
Saga Nygård
Maja Felicia
John Wattström
Märta Jungerfelt

Idé och koncept: Matilda Klamas och Sara Östebro
Foto: John Wattström

Konstaktuten hade premiär 10 & 11 oktober 2019 i Gamlestadens fabriker, Göteborg.


Konstakuten görs av Scenkonstguiden och KulturUngdom, med stöd av Kulturnämnden Västra Götalandsregionen och Sensus Göteborg.
Scenkonstguiden är en plats för inspiration, samtal och breddade vyer. Här sprids ordet om konst, design och scenkonst på ett personligt, inspirerande och tillgängligt sätt. Förutom att bjuda in till samtal om konst och scen skapar Scenkonstguiden också mötesplatser och scenkonsthändelser.

Taggar: Konst, Scenkonst