Web
Analytics
Skip to main content

Rapport

Namn på projektet: B Flow
Kontaktperson: moshtaqyosef9@gmail.com
Kommun: Göteborg
Projekt ID: 312
Startdatum: 2020-05-20
Plats: Göteborg, vetlanda, Trollhättan och Varberg
Länka till ditt projekt.: https://youtu.be/0JUOUR4DHBk


Bilder


Projektbeskrivning

Min projekt är Fact man kan förstår av namnet och allt handlar om sanningen, och mitt barndom som jag levde i Iran och nu jag bor i Sverige som kom 2015 och sökte asyl här. Det visar hur min familj önskade en bra framtid de viste inte och vet inte heller hur har jag här. Jag kom ensam och fick vänta ungefär fem år Sverige för att få tillstånd att bo, efter två års väntan fick min första avslag då jag mådde inte alls bra, tack att jag hade bra vänner som fick bra stött ifrån dem och samtidigt jobbade med rapmusik, och försöker att rappa om svårigheter i samhället och mänsklig rättigheter och demokrati och vill att i samhället hörs och de som har makt borde få veta hur svårt har haft, våran genration och ungdomar som är lika gammal som jag. En del handlar om mina upplevelser i Sverige och hur människor behandlas här och endel min barndomsliv och minne som levde i Iran.
Jag är väldigt tacksam för att kultur ungdom hjälpte mig att har kompletterat min projekt.
Varför jag har bytt min projekt till Fact?
Jag har bytt min projekt med anledning av krona virus för att det var svårt att hitta lokal och man måsta hålla distanse ifrån varandra.
Andra är att Fact var redo med Record och B_Flow jag har inte färdigt än jag måste jobba lite mer på det tills blir redo att göra videoklipp.