Web
Analytics
Skip to main content

Rapport

Namn på projektet: "You Don't Need Me Anymore - MAKN" Musikvideo
Kontaktperson: Martin Thölin
Kommun: Göteborg
Projekt ID: 459
Startdatum: 2021-05-01
Plats: Göteborg
Länka till ditt projekt.: Instagram: https://www.instagram.com/maknmusic/ Musikvideo: https://www.youtube.com/watch?v=iR8lKINWPDA Spotify: https://open.spotify.com/track/0bw5wejwrBrFUh3TSWrtP6?si=7d50b523fcb34734


Bilder


Projektbeskrivning

Hej! Här kommer vår rapport från projektet vi fick stöd av er!
_____________

Efter två jätteroliga och intensiva helger av inspelning fick vi en musikvideo vi blev extremt nöjda med!

Första helgen i Gothenburg Film Studios på Hisingen där vi fick använda oss av en superhäftig stor proffs-filmstudio där vi experimenterade med filmtekniker och framföranden. Sen filmning i lägenhet på huvud-skådisen Axel Lundström och dagen efter i Hovås med både Axel och bi-skådisen Zahraa Aldoujaili i ösregn...

Med humöret uppe och ambitionen på plats lyckades vi med något långt bättre än vad vi tänkte oss från början. Mycket tack vare de duktiga skådespelarna men också för den proffsiga film-duon "AC2:", Carl Norman Humble och Alexander Lundh. Låten framfördes av oss i MAKN och sångaren "Latch", Rasmus Sjögren.

Tack igen för stödet ni gav oss, utan er hade inte detta varit möjligt! Och vi fick så mycket mer utav det än bara en grym musikvideo! :)

En "BTS" ska skapas av AC2: som vi kan länka när den är färdig, men om ni vill se mer har vi lagt upp på våra sociala medier! Länkar även videon och Spotify!