Web
Analytics
Skip to main content

Möt Mahmoud Alkadimi - K-vloggare #7

K-vlogg är KulturUngdoms gäst-vlogg. Årets andra gäst är den rutinerade vloggaren och resenären Mahmoud Alkadimi. Mahmoud kommer ta oss med genom Falköping tillsammans med gänget som arrangerar Imagine Sweden på Teaterbaren där den 16 mars.

Mahmouds första vlogg-inlägg dyker upp här imorgon, lördag 2 februari, men först får du en liten introduktion. Och följ honom gärna på youtube-kanalen Bassam vlogs!

Vem är Mahmoud Alkadimi?
En 19-årig kille som är väldigt positiv och social och som håller på med massa saker! Jag pluggar teknikprogrammet på gymnasiet och gillar att filma och redigera videos, vilket jag ofta gör till min youtube-kanal.

Var kan vi följa dig och dina videor?
Det kan man göra genom att söka upp Bassam vlogs på Youtube och min profil på Instagram där jag heter Mahmoud Alkadimi.

Hur kom det sig att du började med film och vloggar?
Jag har alltid gillat att filma och bli filmad, så efter att jag hade börjat titta på Youtube så kom jag på att jag ville starta min egen youtube-kanal. Sedan ville min bror och min kompis också vara med och göra något kul tillsammans, så vi började göra videos. Efter ett tag ville de inte vara med längre, så jag fortsatte själv, men de hjälper fortfarande till med småsaker ibland.

Vad är det bästa med Bassam vlog?
Det bästa med min youtube-kanal är att man får skratta ganska mycket, och följa med under mina resor till många olika länder. Jag snackar arabiska på mina videos, så det kanske blir lite svårt för vissa, men jag ska börja ha undertexter på engelska och svenska nu.

Har du något tips till våra medlemmar som har drömmar om att syssla med film/video?
Ja, jag har ganska många tips. Om ni tycker det kul och vill börja med film så är det bara att starta! Redigera kan ni lära er genom youtube-videos, så gjorde jag. Till att börja med behöver man inte ha en jättebra kamera, man kan börja filma med sin iPhone. Den enda grejen jag kan säga är: kör på bara! Det är inte svårt om du bara jobbar lite med det. Och stort lycka till! ????

 

Taggar: K-vlogg