Web
Analytics
Skip to main content

Tilde Hjelm - K-vlogg #6.1

 

K-vlogg är KulturUngdoms gäst-vlogg. Årets första gäst är den ytterligt kreativa sångaren och låtskrivaren Tilde Hjelm.

"Sommaren 2018 träffade jag producenten Joe McAlinden i Leuwarden [Holland] när jag åkte på ett musikläger genom Excite Music. Vi klickade inom musik, på ett personligt plan och skakade hand på att spela in mitt album i hans studio utanför Glasgow [Skottland].

Kontraktet anlände och det verkar som att det faktiskt blir av vilket känns helt fantastiskt. Vilken möjlighet. Är det för bra för att vara sant? Det ni ser nu är första avsnittet på min Vlogg. Up and downs, processer, inspelning, miljöer och möten. Allt för att ge er en så ärlig bild som möjligt om hur det är att följa sin dröm. Min största dröm är att spela in ett album och nå ut till hjärtan utanför Sverige. Det kan ju inte alltid vara en solskenshistoria tänker jag. Men jag tror att allting är möjligt om du bara vill det tillräckligt mycket..

Följ med!

/Tilde Hjelm"


Är du själv intresserad av att spela in en video så kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv en kort text om dig själv, bifoga ditt CV samt några ord om vad du skulle berätta om, om du fick chansen.

Musikcred: Bottlecap - Cannot See

Taggar: K-vlogg