Web
Analytics
Skip to main content

Wearealfas - K-vlogg #5

 

K-vlogg är KulturUngdoms gäst-vlogg. Temat för hösten 2018 är förändring/rörelse, vad rör på sig, varthän och varför, vad vill du ska vara annorlunda? Stort som smått.

I den femte sista delen för K-vloggen för 2018 träffar vi Wearealfas, två bröder som gör podcast med personer som har talang eller är hårdarbetare för att insperera folk. Och visa Alla är unika på sitt sätt. För några veckor sedan besökte Wearealfas kortfilmsfestivalen Novemberfestivalen och här är deras video därifrån. 

Hej Wearealfas! Vilka är ni?
Vi är två bröder som är ambitiös att insperera folk att hitta något de tycker att göra i livet och göra de glada. Och när vi ser att de är glada vi blir glada med."

Berätta om besöket på novemberfestivalen. Är det något ni kan ta med er hem därifrån som var intressant eller som ni lärt er?
Det var jättekul att vara en del av festivalen för att vi har träffat många nya person och gjort många nya vänner och lärde oss mycket om
hur kan man göra bättre kvalitet filmer och att visa olika känslor och prespective I ett film gör fimen bra film.

Ni är med i KulturUngdom-projektet Filmplats. Vad tycker ni om det projektet?
Vi tycker att det är jätteviktigt att det finns ett projekt som filmplats för att filma är ett annant sätt att beskriva ett händelse eller känslor eller ny prespektive och ed filmplats vi får möjligheten att lära oss filma på bättre sätt så vi tycker det är jätte viktigt projekt.

Är du själv intresserad av att spela in en video så kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv en kort text om dig själv, bifoga ditt CV samt några ord om vad du skulle berätta om, om du fick chansen.


Musikcred: Bottlecap - Cannot See 
Wearealfas 
Youtube-sida
Wearealfas Facebook-sidaTaggar: K-vlogg