Web
Analytics
Skip to main content

K-film #16 - Dagen innan 18

För er som missade KulturUngdoms Filmdag så kommer nu flera av kortfilmerna att visas här på vår hemsida. Vår filmplattform fylls på varje vecka under sommaren med en ny film.

Filmerna är skapade av medlemmar som fått stöd av K-pengar för att kunna förverkliga sina projekt. På respektive films sida finns information om filmen och filmskaparna. Genrerna är många. Första film ut är Emmy Christensens film "Dagen innan 18" var anledningen till att Emmy vann KulturUngdoms filmpris 2023. 

Läs vinnarintervjun med Emmy här.

Dagen innan 18 handlar om en tjej som vaknar upp kidnappad i en baklucka. Hon gör flera försök att fly när allt plötsligt slutar i en stor chock för henne.

Längd: 12.05
Genre: Drama
Regi, Manus, Producent, Foto: Emmy Christensen  
Skådespelare: Agnes Helsner, Johan Wessner, Veronica Malmgren  

Filmerna som visas under namnet K-film är filmer som beviljats ekonomiskt stöd via K-pengar eller på annat sätt fått support från KulturUngdom. 

Har du en egen film som du vill visa på plattformen K-film?
Med K-film förlänger vi livet på kortfilmer som redan gjort sin vandring runt på filmfestivaler och biografer och ger er en visningsyta för våra medlemmar. Hör av dig till någon filmkonsulenterna nedan så kan vi berättar mer om det eller så kan vi hjälpa dig med ditt projekt, K-pengaansökning eller helt enkel lotsa dig vidare i vårt stora nätverk.

Joen Windahl
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0760-23 47 45

Erik Lundin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0702-42 37 68

Taggar: K-film