Web
Analytics
Skip to main content

K-film #19 - Out of reach

Filmerna på vår plattform K-filmer är skapade av medlemmar som fått stöd av K-pengar för att kunna förverkliga sina projekt. Genrerna är många. Varför inte njuta av bland annat dystopisk science fiction, en dokumentär om den svenska punkvågen eller en färgsprakande dansfilm.

Vår filmplattform fylls på under sommaren med en ny film.

Filmen "out of reach” handlar om normerna i det offentliga rummet och hur alla lever i sin egen bubbla. Hur vi gärna undviker andra som befinner sig omkring oss. Men också hur normerna förändras när det vardagliga bryts och ovanliga saker sker som gör att vi börjar interagera.

Längd: 12,29 Genre: Drama 
Regi & Manus: Chantale Fitzé
Producent: Ozan Yapisan
Foto: Nikhil Acharya
Skådespelare: Elin Hansson, Carolina Nielsen, Ricky LaBontee,  Brian Bonafilia, Matilda Heidenvall, Nikhil Acharya, Leo the dog,  Girish Kasturi (scenen med Girish klipptes bort)

Filmerna som visas under namnet K-film är filmer som beviljats ekonomiskt stöd via K-pengar eller på annat sätt fått support från KulturUngdom. 

Har du en egen film som du vill visa på plattformen K-film?
Med K-film förlänger vi livet på kortfilmer som redan gjort sin vandring runt på filmfestivaler och biografer och ger er en visningsyta för våra medlemmar. Hör av dig till någon filmkonsulenterna nedan så kan vi berättar mer om det eller så kan vi hjälpa dig med ditt projekt, K-pengaansökning eller helt enkel lotsa dig vidare i vårt stora nätverk.

Joen Windahl
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0760-23 47 45

Erik Lundin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0702-42 37 68

Taggar: K-film