Web
Analytics
Skip to main content

K-film #20 - Maja & Viggo

Filmerna på vår plattform K-filmer är skapade av medlemmar som fått stöd av K-pengar för att kunna förverkliga sina projekt. Genrerna är många. Varför inte njuta av bland annat dystopisk science fiction, en dokumentär om den svenska punkvågen eller en färgsprakande dansfilm.

Vår filmplattform fylls på under sommaren med en ny film.

Med en stulen cykel flyr syskonen Maja & Viggo från sin mammas begravning. Nu har dom bara varandra, ingen annan fattar hur det känns. När Viggo avslöjar att Maja är adopterad och att han dessutom har vetat om det under en längre tid, sätts relationen på spel.

Längd: 12.52
Genre: Drama Regi, Manus & Producent: Lisa Gripenberg
Foto: Frida Forsblad
Skådespelare: Maja Holmgren Larsson, Viggo Løyche, Malin Johansson  

Filmerna som visas under namnet K-film är filmer som beviljats ekonomiskt stöd via K-pengar eller på annat sätt fått support från KulturUngdom. 

Har du en egen film som du vill visa på plattformen K-film?
Med K-film förlänger vi livet på kortfilmer som redan gjort sin vandring runt på filmfestivaler och biografer och ger er en visningsyta för våra medlemmar. Hör av dig till någon filmkonsulenterna nedan så kan vi berättar mer om det eller så kan vi hjälpa dig med ditt projekt, K-pengaansökning eller helt enkel lotsa dig vidare i vårt stora nätverk.

Joen Windahl
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0760-23 47 45

Erik Lundin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0702-42 37 68

Taggar: K-film