Web
Analytics
Skip to main content

K-vlogg #24 - Amorina Ahlsell - Del 2

Välkommen till del två i serien där filmskaparen Amorina Ahlsell tar oss med bakom kulisserna på kortfilmen "Dansrum för en". I denna vlogg får vi följa med under själva inspelningsdagarna.

Amorina delar med sig av värdefulla lärdomar och tips från inspelningsprocessen. Hon berättar om sitt filmteam och betydelsen av olika roller som statistansvarig för ett smidigt flöde på inspelningsplatsen.

Vi får ta del av insikter kring tidsplanering, vikten av pauser och att ha marginal för oväntade händelser. Häng med när Amorina ger oss en inblick i de intensiva och kreativa inspelningsdagarna av "Dansrum för en". Kanske finner du några användbara tips inför ditt nästa filmprojekt?

Se också den första delen av vloggen här.


Unga kreatörer får chansen att visa upp sina projekt i KulturUngdoms K-vlogg
Har du ett konst- eller kulturprojekt du brinner för? Då är KulturUngdoms K-vlogg rätt plats för dig! I vår nya satsning får unga kulturskapare mellan 13-30 år som bor i Västra Götaland möjlighet att presentera sina projekt och kreativa processer, oavsett konstform. Vill du också visa upp ditt projekt i en K-vlogg? Håller du på med något spännande inom konst, musik, teater, dans, litteratur eller annat kulturområde? Har du kanske fått K-pengar för att förverkliga din idé? Då är detta ett utmärkt tillfälle att dela det med en bredare publik.

Kontakta vår konsulent Joen på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du är intresserad av att skapa en egen K-vlogg. Du får en symbolisk summa som ersättning för ditt arbete. Vi ser fram emot att få ta del av just ditt projekt, oavsett vilken konstform du uttrycker dig genom!

Taggar: K-vlogg, Film