Web
Analytics
Skip to main content

K-vlogg #24 - Amorina Ahlsell - Del 3

Välkommen till den avslutande delen i serien där filmskaparen Amorina Ahlsell tar oss med bakom kulisserna på kortfilmen "Dansrum för en". I denna vlogg dyker vi ner i efterproduktionen och färdigställandet av filmen.

Amorina delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar från redigeringsprocesse och ger handfasta tips kring att våga testa olika versioner i klippet, ta in feedback från testpublik men också lita på sin egen intuition i slutändan. Vi får höra om val av mjukvara, utmaningar med specialeffekter och vikten av att tänka på efterarbetet redan under inspelning. 

Häng med in i sista delen av vloggen och ta del av ett ärligt samtal om allt det slit och skaparglädje som ligger bakom slutresultatet vi ser på vita duken. En inspirerande inblick för alla som drömmer om eller arbetar med film!

Missade du de tidigare delarna? Se tidigare vloggar här.


Unga kreatörer får chansen att visa upp sina projekt i KulturUngdoms K-vlogg
Har du ett konst- eller kulturprojekt du brinner för? Då är KulturUngdoms K-vlogg rätt plats för dig! I vår nya satsning får unga kulturskapare mellan 13-30 år som bor i Västra Götaland möjlighet att presentera sina projekt och kreativa processer, oavsett konstform. Vill du också visa upp ditt projekt i en K-vlogg? Håller du på med något spännande inom konst, musik, teater, dans, litteratur eller annat kulturområde? Har du kanske fått K-pengar för att förverkliga din idé? Då är detta ett utmärkt tillfälle att dela det med en bredare publik.

Kontakta vår konsulent Joen på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du är intresserad av att skapa en egen K-vlogg. Du får en symbolisk summa som ersättning för ditt arbete. Vi ser fram emot att få ta del av just ditt projekt, oavsett vilken konstform du uttrycker dig genom!

Taggar: K-vlogg, Film