Web
Analytics
Skip to main content

Filmplats utställning under Göteborgs filmfestival

Välkomna till Filmplats utställning på Frilagret! Vi visar bilder från vårt filmarbetet på alla våra 7 orter i Västra Götaland under 2019 och ger även ett litet smakprov på film som skapats under hösten.

Utställningen äger rum på Frilagret, Göteborg mellan den 25 januari och avslutas i samband med KulturUngdoms filmdag på Frilagret, lördagen den 1 februari, då Filmplats även har en inspirationsdag för sina deltagare. 

Läs mer på Facebook-evenemanget. 

Filmplats har idag ca. 100 aktiva deltagare mellan 13-25 år som vill lära sig att skapa film eller utvecklas som filmare. Vi erbjuder praktiska workshops, personlig handledning, filmproduktion, möjlighet att resa till filmevents, nätverka och få inspiration! Allt är gratis och ingen förkunskap krävs. Filmplats är ett 3-årigt Arvsfondenprojekt som drivs av KulturUngdom och finns på 7 olika orter i Västra Götaland; i Alingsås, Borås, Göteborg Angered, Lidköping, Skara, Stenungsund och Åmål. Filmplats samarbetar med FilmCloud och lokala aktörer kopplade till varje plattform, samt med Studiefrämjandet och ABF.

Läs mer om Filmplats och vårens program www.filmplats.se

Taggar: Filmplats