Web
Analytics
Skip to main content

Bahar Pars och Duppfilm föreläser under Skaraborgs Filmfestival

På onsdag den 25 november kl 18.00 sänds Skaraborgs Filmfestival live på nätet. Festivalföreläsningarna och filmvisningen är öppna för alla och kan ses via Facebook & Youtube.
 
Länk till visningen på Facebook:
https://www.facebook.com/111034881816/posts/10157505117771817/

Länk till visningen på Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=AAY-rgKN3Q8&ab_channel=KulturUngdom

Program:

18.00 KATERINA PAVLOU
Samtalsledare under festivalen är Katerina Pavlou. Katerina är filmare och skådespelare och utexaminerades nyligen från Teaterhögskolan i Göteborg.

18.00 BAHAR PARS
Bahar Pars är en mångfaldigt prisbelönt skådespelare, manusförfattare och regissör. Bahar kommer att berätta om de olika skapanderoller hon har erfarenhet av både framför och bakom kameran.

18.50 PER NYMAN FRÅN DUPPFILM
Duppfilm som består av bröderna Anders och Per Nyman, med säte i Karlsborg, har gjort specialeffekter till många långfilmer bland annat "Den blomstertid nu kommer", "The Square" och flera av den nya Sune-filmerna. Per Nyman kommer att berätta om arbetet med en explosiv reklamfilm de just nu håller på med samt svara på tittarnas frågor.

VILL DU STÄLLA EN FRÅGA TILL FÖRELÄSARNA?
Du kan ställa frågor till föreläsarna under sändningen genom att vara inloggad på antingen Youtube eller Facebook. Det går också att ställa frågor i förväg genom att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

19.30 FILMVISNING
Sju kortfilmer gjorda av Skaraborgare visas i filmblocket som efterföljs av prisutdelning.

PROGRAM
18.00 Programledaren Katerina Pavlou presenterar festivalprogrammet.
18.05 Bahar Pars berättar om olika skapanderoller och svarar på tittarfrågor.
18.50 Per Nyman föreläser om 3D-animation samt svarar på tittarfrågor.
19.30 Filmvisning av sju kortfilmer från Skaraborg.
20.00 Prisutdelning.

SKARABORGS FILMFESTIVAL
Skaraborg filmfestival är en filmfestival för unga filmare och filmintresserade i Skaraborg. Festivalen har sedan 2016 ambulerat runt i Skaraborg men i år 2020 flyttar den in på nätet. Festivalen är ett samarbete mellan KulturUngdom och Studiefrämjandet Skaraborg. Läs mer om festivalen på www.skaraborgsfilmfestival.se.


BAHAR PARS


DUPPFILM

 

Taggar: Film