Web
Analytics
Skip to main content

K-film #3 - Osagda tankar

Osagda tankar handlar om fyra nära vänner, deras relation och de tankar de aldrig delat med varandra.  Filmen är gjord genom intervjuer med skådespelarna och utan förskriven dialog.

Regi, producent, manus, foto, klipp & ljuddesign: Edvin Erixzon
Genre: Experimentell feel-good film, mockumentär
Längd: 10 min

.


Edvin Eriksson om Osagda tankar
Jag har alltid sett upp till vänner med väldigt nära relationer. De som verkar kunna prata om allt med varandra. Men ibland så spräcks fasaden och de där vännerna som man trodde visste allt om varandra och skulle vara bästa vänner för alltid, visar att de bär på Osagda Tankar. Då går de till andra bekanta och luftar sig lite. Eller sitter inne på tankarna tills de växt oproportionerligt och nu upptar halva vardagen för dem. Jag ville göra en film om Osagda Tankar mellan fyra bästa vänner som utåt sett lever ett magiskt liv av delade hemligheter och total tillit. Så att även Osagda Tankar kan få bli sagda.

Festivalhistorik
• The Hazel Eye film festival
• Feel the reel international film festival
• Boston Short film festival
• Roma Cinema Doc
• Hong Kong Arthouse film festival
• Halmstad Play kortfilmsfestival

Filmerna som visas under namnet K-film är filmer som beviljats ekonomiskt stöd via K-pengar eller på annat sätt fått support från KulturUngdom. 

Har du en egen film som du vill visa på plattformen K-film?
Med K-film förlänger vi livet på kortfilmer som redan gjort sin vandring runt på filmfestivaler och biografer och ger er en visningsyta för våra medlemmar. Hör av dig till någon filmkonsulenterna nedan så kan vi berättar mer om det eller så kan vi hjälpa dig med ditt projekt, K-pengaansökning eller helt enkel lotsa dig vidare i vårt stora nätverk.

Joen Windahl
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0760-23 47 45

Erik Lundin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0702-42 37 68

Taggar: K-film