Web
Analytics
Skip to main content

K-film #4 - Hållbart professionell

En incident har inträffat på en skola som rektorn måste hantera samtidigt som hon vill göra ett gott intryck på filmteamet som är där och dokumenterar. En film där olika roller ställs på sin spets, hur balanserar vi våra yrkesroller med våra privata?

Producent: Erik Sundblad & Sebastian Johansson Micci
Manus: Sebastian Johansson Micci
Regi: Sebastian Johansson Micci
Foto: Antonio Ikovic Klippning: Sebastian Johansson Micci 

Genre: Komedi, drama
Längd: 14 min

.


Sebastian Johansson Micci om Hållbart professionell
Jag var intresserad av att utforska skolan som plattform där du ständigt måste balansera ditt professionella jag med ditt privata. På en skola uppstår det situationer dagligen som inte har med undervisning att göra, t.ex. att någon blir hotad eller mobbad. Då finns det troligtvis protokoll och en inövad metod för att hantera det, men jag var intresserad av att se vad som händer när det känslomässiga/privata i dig står i konflikt med det professionella. Vilken väg ska du, vad är rätt att göra? Vem ska man lyssna på och vem har mest makt i en specifik situation?

Festivalhistorik
• (2020) SWEDISH SHORT FILM FESTIVAL - Best actress / best supporting actors
• (2020) STOCKMOTION
• (2020) FRAME FILM FESTIVAL

Filmerna som visas under namnet K-film är filmer som beviljats ekonomiskt stöd via K-pengar eller på annat sätt fått support från KulturUngdom. 

Har du en egen film som du vill visa på plattformen K-film?
Med K-film förlänger vi livet på kortfilmer som redan gjort sin vandring runt på filmfestivaler och biografer och ger er en visningsyta för våra medlemmar. Hör av dig till någon filmkonsulenterna nedan så kan vi berättar mer om det eller så kan vi hjälpa dig med ditt projekt, K-pengaansökning eller helt enkel lotsa dig vidare i vårt stora nätverk.

Joen Windahl
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0760-23 47 45

Erik Lundin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0702-42 37 68

Taggar: K-film