Web
Analytics
Skip to main content

K-vlogg #15.3 - Lisa Gripenberg


K-vlogg är KulturUngdoms gäst-vlogg. I avsnitt 15.3 träffar vi åter igen Lisa Gripenberg, regissör och manusförfattaren  till "Djungelns lag” som hon fått K-pengar till att genomföra. I den tredje och avslutande K-vloggen från Lisa Gripenberg pratar Lisa om klippning, efterarbete och färdigställandet av filmen. Ni kommer också att få höra lite från teamarbetarna efter smygpremiären av filmen.

Har ni missat del ett och två så finns dom här.


Är du själv intresserad av att spela in en K-vlogg?
Är du en redan etablerad vloggare eller är du helt grön men intresserad av att prova? Alla är välkomna att söka. Vi har två varianter av K-vloggar som vi också arvoderar med en symbolisk summa. Antingen gör du en vlogg på temat korsa gränser/ följa stigar och väljer själv att tolka temat helt fritt eller så kan du välja att gör en vlogg som fångar arbetet med det kulturprojekt som du för tillfället håller på med.

Uppdraget riktar sig till dig som är mellan 13-30 och bor och verkar i Västra Götaland. Sök via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv en kort text om dig själv och om vad du skulle berätta om, om du fick chansen.

Musik: Bottlecap - Cannot See

Taggar: K-vlogg, Film