Web
Analytics
Skip to main content

Anmäl dig till KulturUngdoms Filmdag!

KulturUngdoms filmdag är ett årligt event där filmare som fått stöd av KulturUngdom har möjlighet att visa sina filmer, och där dessutom KulturUngdoms filmpris delas ut.

Under 2021 blev filmdagen en filmvecka istället och visades digitalt. I år har vi siktet på biografvisning men låter det vara öppet tills vi vet mer om den rådande pandemin. I väntan på beslut öppnar vi nu filmanmälan.

Har du gjort en film med stöd av K-pengar eller KulturUngdom så kan du anmäla den här.

Nytt för i år är också att vi har för avsikt att sätta ihop ett kortfilmspaket för visning ute på biografer i Västra Götaland. I formuläret nedan anmäler du även intresse för det med din film.

Så här anmäler du din film

1. Anmäl filmen via formuläret

2. Skicka in filmen digitalt i ett så högupplöst format som möjligt samt bifoga ett foto eller en affisch. Skicka gärna via sprend.com eller en liknande tjänstDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kom ihåg att skriva filmens namn samt mailadress till kontaktperson för filmen i meddelandefältet.

Sista datum att anmäla din film är 11 mars 2022.

Om det kommer in många filmer kan ett urval behöva göras. Vi kan också vara tvungna att välja bort filmer som är för långa och inte passar i kortfilmsblocken. Om din film inte är färdig än men beräknas bli klar till april 2022 går det också bra att anmäla en klippkopia av filmen så länge.

OBS! Det är viktigt att du har alla rättigheter till din film, inklusive musikrättigheter för en visning på nätet.

Taggar: Film