Web
Analytics
Skip to main content

K-film #14 - Pink Rider

Det var den svenska punken som först väckte Daniels nyfikenhet på Sverige och fick honom att lämna Colombia för att flytta till Göteborg. Efter att ha testat flera olika ”skitjobb”, som han själv kallar dem, blir han först glad när han erbjuds att arbeta som cykelbud. Han får ta på sig den rosa jackan och leverera mat över hela staden. Men jobbet blir tuffare än han har trott – ett punkterat däck eller en trasig telefon orsakar direkt avdrag på lönen. Pink Rider är en personlig reflektion över arbetsförhållandena under 2000-talet. Med både nostalgi och frustration fördjupar den här filmen vår förståelse för alla arbetares situation i den så kallade gigekonomin.

Längd: 12 min
Regi: Daniel Aguirre
Producent: Roozbeh Behtaji
Manusförfattare: Daniel Aguirre
Fotografer: Daniel Aguirre & Daniel Ledesma

Filmerna som visas under namnet K-film är filmer som beviljats ekonomiskt stöd via K-pengar eller på annat sätt fått support från KulturUngdom. 

Har du en egen film som du vill visa på plattformen K-film?
Med K-film förlänger vi livet på kortfilmer som redan gjort sin vandring runt på filmfestivaler och biografer och ger er en visningsyta för våra medlemmar. Hör av dig till någon filmkonsulenterna nedan så kan vi berättar mer om det eller så kan vi hjälpa dig med ditt projekt, K-pengaansökning eller helt enkel lotsa dig vidare i vårt stora nätverk.

Joen Windahl
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0760-23 47 45

Erik Lundin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0702-42 37 68

Taggar: K-film