Web
Analytics
Skip to main content

Open Call - Konstnär sökes!

KulturUngdom och Boy konsthall samarbetar för att skapa plats för unga konstnärer verksamma i Västra Götaland - och söker nu efter en konstnär som är intresserad av att presentera sina alster i en separatutställning på Boy konsthall. Är det du?

FAQ

Utställningen pågår 11 feb - 4 mars 2023, med vernissage den 11 februari kl 12-14, då konstnären förväntas vara på plats.

Utställningen arvoderas enligt MU-avtal. Viss materialersättning finns. Personal och utställningsvärd kommer att finnas på plats för att hjälpa till med hängning/bygg samt under utställningens öppethållande.

Boy konsthall är ett rum för samtidskonst i Bollebygd. Det drivs av systrarna Sara och Maja Östebro som har som fokus att skapa spännande konstmöten på orten de själva är uppväxta i. Mer info om konsthallen finns här!

Vem kan söka?
Du som är konstnär eller kreatör, är mellan 18 och 25 år och bor i Västra Götaland.

Du kan ha haft ingen eller många egna utställningar innan, du kan vara ny på fältet eller hållit på ett tag, du kan ha en konstnärlig utbildning i ryggen eller vara helt självlärd, det spelar ingen större roll. Vi kommer se till personlig lämplighet.

Hur ansöker jag?
Skicka ett mail till vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. där du berättar om dig själv, vart du bor och skicka med några exempel på vad du gjort tidigare samt förslag till vad du skulle vilja göra på Boy konsthall.

Ansök senast 11 december!

Klicka här för att kika på förra årets konstutställning med Tina Umer som gjordes i samarbete med KulturUngdom och Boy konsthall.

Frågor? Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Taggar: Konst