Web
Analytics
Skip to main content

Forma framtidens hållbara samhälle

SÖKES – unga vuxna till projekt om konst, design och framtidens hållbara samhälle. 

Är du mellan 18 och 35 år och boende i Dalsland? Är du intresserad av att vara med och utforma framtidens hållbara samhälle? Var med i ett projekt där ni undersöker behov, hinder och möjligheter för att leva ett hållbart liv i landskapet, med handledning från Mötesplats Steneby och konstnärer/designers verksamma i Dalsland.

Uppdraget är arvoderat.

Projektperiod: Från februari till 31 maj 2023.
Beräknad tidsåtgång: cirka 50-70 timmar

Ansök såhär: Skriv ditt namn, personuppgifter, vilken ort i Dalsland du bor på samt en kort text om varför du är intresserad av projektet, och skicka per mail till: Mie Felth: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vera Telemo: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ansökningstiden till projektet är förlängd. Skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Frågor? Maila Mie och Vera på Mötesplats Steneby. Se mailadresser ovan. Läs mer om projektet här: https://motesplatssteneby.se/sokes-unga-vuxna/


Mötesplats Steneby arbetar med kulturdriven samhällsutveckling för att det ska vara möjligt att bo och arbeta på landsbygden och stödjer idéer, samarbeten och företagande som är kopplad till konst, design och hantverk. Mötesplats Steneby är en del av GU Ventures med uppdrag från Västra Götalands Regionen som hjälper samhället och konstskaparen att bygga upp ett robust kulturlandskap i Dalsland.

Taggar: Konst