Web
Analytics
Skip to main content

Sälj dina alster under Seriefest i Västs seriemarknad

Är du mellan 13-30 år, bor i Västra Götaland och vill ställa ut och/eller sälja dina verk/bilder/serier/zines på en seriemarknad under årets Seriefest i Väst?

Häng med oss och sälj/sprid sina serier, zines eller prints kostnadsfritt under Seriefest i Västs seriemarknad på Frilagret i Göteborg 27-28 oktober. KulturUngdom står för bordshyran! Marknaden sker parallellt med och i samma lokal som Seriefest i Västs scenprogram med inbjudna gäster och är ett perfekt tillfälle för dig som vill sälja dina verk och träffa andra kreatörer som också älskar serier!

Vill du vara med? Kontakta vår konstkonsulent Nomi på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (senast 1/10) och skicka med:

  • En kort presentation av dig och ditt skapande, var du bor och hur gammal du är
  • Info om vad du önskar sälja/sprida under seriemarknaden
  • Gärna några bild/er på dig och dina alster (som KulturUngdom får lägga ut inför marknaden)

Vi har två bord och plats för 2-5 deltagare. Först till kvarn!

Mer om deltagandet:

  • Du erbjuds möjlighet att sälja/sprida sina egenproducerade alster vid KulturUngdoms bord under marknaden, samt ersättning för ev. kollektivtrafikresa mellan hemort i Västra Götaland och marknaden i Göteborg (mot inlämning av kvitto).
  • Du förväntas vara på plats under öppettiderna båda dagarna.
  • Du ansvarar på egen hand för att ta betalt av din kunder och följa svenska skatteregler om du tar betalt för dina alster.

Seriemarknaden under Seriefest i Väst 2023
Plats: Frilagret, Heurlins plats 1, Göteborg (precis intill Järntorget)
Tid: Fredag 27 oktober kl. 17-23  + Lördag 28 oktober kl. 11-18 


Seriefest i Väst arrangeras av Seriefrämjandet. Seriefrämjandet grundades 1968 och är Sveriges organisation för konstformen tecknade serier. Föreningen verkar för att sprida kunskap om seriekonstens unika särart och utveckla den svenska seriekulturen och vänder sig till barn, ungdomar och vuxna – från den nyfikna läsaren till den professionella utövaren. Mer om Seriefest i Väst.

Frilagret i Göteborg är ett kulturhus vars innehåll skapas av unga i åldern 13–30 år och där alla är välkomna, oavsett ålder. Lokalen är tillgänglig med ramp, breda dörrar, stor toalett och hörselhjälp. Frilagret är helt alkohol- och drogfritt. Frilagret vill att fler ska komma på deras arrangemang och även inspireras till att arrangera själva. Därför filmar de ofta vår verksamhet och publicerar det som innehåll på sociala medier i olika former. Det kan hända att du som besöker Frilagret syns i dessa publiceringar. Vill du inte det - prata med Frilagrets personal på plats. Mer om Frilagret.

Foto från Seriefest i Väst 2023. Nordstan, Göteborg. Fotograf: Sebastian Kok

Taggar: Konst