Web
Analytics
Skip to main content

Unga arrangörer + serier

Drömmer du om att arrangera något kring serier? Under årets Seriefest i väst kan du delta i ett inspirerande videosamtal med två av KulturUngdoms konsulenter.

Hur kan man som ung arrangera något kring serier, oavsett om man är serieskapare eller -entusiast? Om du exempelvis vill arrangera en festival, workshop, utställning, bokrelease eller seriemarknad – var finns pengar att söka och vilka kan du ta hjälp av?

Nomi Szpiro Eriksen och Sara Östebro från KulturUngdom tar upp inspirerande exempel och berättar om möjligheten att söka K-pengar för arrangemang om och kring serier.

Onsdag 25/10 kl 16–17  
Programpunkten sker online och du kommer att kunna ställa frågor till de medverkande, kanske om just ditt projekt. Anmälan krävs. 

Anmäl dig HÄR eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 23/10.

Observera att:– Samtalet har perspektiv Västra Götaland och målgruppen 13-30 år, men kan vara intressant även för andra.
– Videosamtalet kommer att spelas in och publiceras på Seriefest i Västs YouTube-kanal i efterhand: https://www.youtube.com/@seriefestivast

Unga arrangörer + Serier är ett samarbete mellan Seriefrämjandet och KulturUngdom. 


Seriefest i Väst arrangeras av Seriefrämjandet. Seriefrämjandet grundades 1968 och är Sveriges organisation för konstformen tecknade serier. Föreningen verkar för att sprida kunskap om seriekonstens unika särart och utveckla den svenska seriekulturen och vänder sig till barn, ungdomar och vuxna – från den nyfikna läsaren till den professionella utövaren. Mer om Seriefest i Väst.

Taggar: Konst, Text