Web
Analytics
Skip to main content

Sugen på konstnärlig utbildning? Besök VÅGA!

Sugen på en ny utbildning inom design, konst, mode, och hantverk? Besök VÅGA! 20-21 februari – en mässa för utbildningsvägar inom dessa områden . Träffa personer från olika kreativa och konstnärliga utbildningar på Kulturhuset Blå Stället i Angered.

De berättar om vilken utbildningsväg som krävs för att bli t.ex. arkitekt, designer, möbelformgivare, konstnär, skulptör, kulturprojektledare, datorspelsdesigner, keramiker, skräddare, modedesigner, filmproducent, silversmed, modist, grafisk designer eller metallformgivare. Få tips om hur man sätter ihop en ansökan och möjlighet att möta både personal från skolorna och några studenter.

https://www.vagamassan.se/ hittar du både programmet - och värdefulla videoklipp om de olika utbildningarna..

Få resan till Göteborg betald!
KulturUngdom möjliggör i år för dig som är 18-30 år och bosatt i Västra Götaland men utanför Göteborg att få kollektivtrafikbiljetten till/från mässan betald. Ansök senast 19/2 genom att skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med namn, kontaktuppgifter, bostadsort och en kort motivering till varför du vill besöka mässan. Om många söker görs ett urval där den som bor längst bort ges förtur. Spara biljetten om du blir utvald - du får ersättning i efterhand. Om du inte har råd att lägga ut för biljetten - ange det när du ansöker så löser vi det!

Medverkande under Våga-mässan 2024:
Dômen konstskola, Tillskärarakademin i Göteborg, Stenebyskolan, KV Konstskola, Göteborgs Konstskola, Gerlesborgsskolan, HDK-Valand, Textilhögskolan i Borås, Art College, Angered Folkhögskola och Kulturverkstan.

Taggar: Konst, Slöjd, Film, Text