Web
Analytics
Skip to main content

2 DJs + 4 konstnärer sökes!

Kulturungdom tillsammans med Win win youth arena bjuder in till en dag med fokus på makt, transparens, resursfördelning, rättigheter och jämlikhet.

Nu söker vi 2 DJs + 4 unga konstnärer till Auktionsverket Kulturarena 22 oktober. Uppdraget är arvoderat med en mindre summa. Läs mer nedan och sök!

WIN WIN Youth Arena
Arenan hålls varje år på Auktionsverket Kulturarena i samband med WIN WIN Gothenburg Sustainability Award. På WIN WIN Youth Arena får du chansen att fördjupa dig i hållbarhetsfrågor, nätverka med likasinnade samt delta i aktiviteter och föreläsningar. Youth Arena genomförs med, av och för unga. Vi kommer bjuda in till samtal, debatt, workshops, utställning, film och musik.

Årets tema – Anti-korruption
Runt om i världen är korruption ett av de största hindren mot hållbar utveckling. Den ökar fattigdom, undergräver demokratin och försvårar arbetet för att uppnå de 17 Globala Målen. Temat kommer genomsyra innehållet i arenan. Ledord att utgå ifrån är makt, transparens, resursfördelning, rättigheter och jämlikhet.

Lokal
Auktionsverket Kulturarena befinner sig på Tredje Långgatan i Göteborg med lokaler i flera storlekar, scener, teknik och utrymme.

Skicka oss en intresseanmälan innehållande ditt namn, telefonnummer, mailadress och en beskrivning av dig, din konst/musik och hur det relaterar till årets tema, till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Taggar: Konst