Web
Analytics
Skip to main content

Win Win Youth Arena går av stapeln 22 oktober

WIN WIN Youth Network är en mötesplats för unga representanter från organisationer och föreningar som delar målet om att göra världen till en bättre plats. Var med och träffa framtidens unga changemakers på Auktionsverket Kulturarena den 22 oktober 12.30! Medlemmarna i nätverket är unga människor mellan 13-29 år, engagerade i organisationer som tar itu med hållbarhetsfrågor, antingen miljö-, sociala eller ekonomiska, eller alla. Syftet med nätverket är att förbättra kommunikationen mellan olika hållbarhetsorganisationer för att hitta synergieffekter och uppnå större påverkan genom de aktiviteter de gör. Anmäl dig till nätverket här!

Eftersom temat för WIN WIN Award 2021 är antikorruption, kommer medlemmarna i nätverket att få en unik möjlighet att träffa experter inom området, diskutera vilka utmaningar vi står inför idag och lära sig mer om hur korruption står i vägen för en hållbar framtid.   

KulturUngdom är stolta medarrangörer och ser även fram emot att se våra medlemmar, unga konstnärer ställa ut på plats! Programmet innehåller alltifrån quiz till tipspromenad, klädbyte och filmvisning. För att se hela programmet & deltagare, besök eventets sida. Efter nätverksträffen och klädbytet börjar resterande av eventets program kl 16.00.

Välkomna den 22 oktober till Aktionsverket Kulturarena!

Taggar: Konst, Avtryck, Event

Relaterade artiklar