Web
Analytics
Skip to main content

New Urban Practices

New Urban Practices. 
Co-Create in Veszprém, Ungern

I samarbete med KulturUngdoms Erasmus+projekt träffades tjugofyra kulturarbetare från nio länder i Veszprém, Ungern, 18-22 maj, för samtal och workshops om samskapande, gemenskap och communitybyggande tillsammans med tolv artister och designer från Ungern och Budapest, internationella kulturprojektledare och barn och unga som flytt från Ukraina, nu boendes i Veszprém.Dagarna fylldes av utforskande av staden med hjälp av ‘The immersive universal city podcast’ av Turit Fröbe, workshops på the House of Arts and Pannon Köztér på universitetet, teori och praktik kring DEMO Association’s design education-programmet och olika samskapande processer och kreativ verkstad.

Dagarna i Ungern var en del av Erasmus+projektet CE+ Cultural Educators in the Digital Era som syftar till att hitta miljömässigt och socialt hållbara, inkluderande sätt att utbyta kunskap, erfarenheter och kapaciteter för den kulturella och kreativa sektorn i Europa.


Erasmus+ är EU:s program för internationellt samarbete och utbyte inom bland annat utbildning. Programmet ger dig och din organisation möjlighet att söka bidrag för att utveckla och stärka er kompetens och verksamhet tillsammans med kollegor i länder som också deltar i Erasmus+. Läs mer.

Taggar: Konst, Avtryck