Web
Analytics
Skip to main content

Open call: Studiebesök på Pustervik

Är du nyfiken på hur det går till bakom kulisserna på det spelställe i Sverige som arrangerade flest konserter 2023?

Då är möjligheten nu här för dig när KulturUngdom arrangerar studiebesök på Pustervik i Göteborg!
Pustervik är en stabil institution i det svenska musiklivet. De hade under 2023 sammanlagt 318 akter på scen och över 150 000 besökare. Siffror som de stolt kan visa upp som de högsta siffrorna på antal arrangemang - i hela Sverige.

Under studiebesöket den 6 april kommer vi att träffa Martin Hultqvist, bokare och producent på Pustervik, som tar oss på en rundvandring i lokalerna. Han kommer att berätta om det arbete som görs innan, under och efter att en artist har stått på deras scen. Kanske bjuds vi även på någon smaskig anekdot om vad det innebär att vara professionell arrangör?

Efter detta avrundas besöket med att KulturUngdom bjuder på en gemensam middag på Pusterviks övervåning. Ta tillfället i akt och träffa andra medlemmar i KulturUngdom, prata om hur det är att vara aktiv i musikbranschen, ställ frågor till Martin om hans perspektiv på den svenska musikbranschen och ha det allmänt mysigt!

Praktiska detaljer
Studiebesöket och middagen pågår mellan 16-18, lördagen den 6 april 2024. Du som bor utanför zon A får kompensation mot biljettkostnaden för att ta dig till Göteborg.

Foto: Rockfoto

Anmälan:

Ser du inte anmälan? Då kan du behöva uppdatera sidan.

Taggar: Musik