Web
Analytics
Skip to main content

Rapport från Reeperbahn

Förra veckan åkte vi till Reeperbahn festival i Hamburg med Excite music samt Westside music. För er som inte var på plats så har vi nöjet att visa lite klipp ifrån besöket.

Excite music network hade en egen scen på Reeperbahn, dock ingen artist från oss i år, och filmen är gjord av en av våra medlemmar, Christoffer Tönnäng/LECT Production, som dessutom fått K-Pengar nyligen för ett kommande filmprojekt. Excite är ett samarbetsprojekt mellan nio organisationer och nio festivaler från nio europeiska länder som pushar de mest lovande upcoming akterna i Europa via utbyten. Nätverket handlar om att supporta upcoming band/akter och ge dem livetillfällen och branschkunskap 

Även Westside Music Sweden var på plats under festvialen och det hyllade bandet Bottlecap representerade KulturUngdom på plats på Westside.
WMS är en oberoende plattform som vill höja kapaciteten på det som sker i och från västra Sverige, och öka dess möjligheter. Under 2018 medverkar artister och representanter från WMS på 14 festivaler i 10 länder på 3 kontinenter. 


http://www.westsidemusicsweden.se
http://www.excitemusic.eu

Taggar: Musik