Web
Analytics
Skip to main content

Check! En mötesplats för arrangörer inom och musik och andra konstarter

CHECK! riktar sig till dig som har arrangerat ett tag, börjat att arrangera eller har planer på att ordna festivaler eller konserter.  Den 19 till 20 oktober äger den 8:e upplagan rum i Uppsala med tema sponsring & hållbarhet.

CHECK! har målet att både stärka redan etablerade arrangörer och att hjälpa nya initiativ över tröskeln in i det offentliga stödsystem som finns för arrangörer, men också hur man kan skapa samarbeten med privata aktörer. De här dagarna kommer att vara inspirerande, men också praktiskt inriktade för att du ska kunna fortbilda och fördjupa dig i arrangörskap och seminarier och workshops kommer att hållas på olika nivå.

Om programmet
I Uppsala kommer ni att få möte kommunikationsbyrån PassionLab och dess grundare Daniel Hegborn - specialist på varumärken och samarbeten mellan organisationer och företag. Och ni kommer få träffa Uppsala Gitarrfestival och andra seminarieledare som berättar om sina egna erfarenheter av sponsring.

Ni får möta Louise Lindén, som har grundat Sveriges mest hållbara musikfestival, LiveGreen, och som idag är en prisbelönad multientreprenör och hållbarhetsinspiratör. Tillsammans med Alina Minkova, Sara Olsson och Hanna Rothelius får de oss att förstå att hållbarhet inte bara är klimatet och ekologisk mat; det handlar också om jämställdhet, värderingar och sociala strukturer.

Ni får också träffa Staffan Lindberg - musiker, artist, skribent och koldioxidbantare.

PRAKTISK INFORMATION
Anmäl dig snarast. Det är GRATIS dock senast 1/10 via http://www.mais.se/check/

ARRANGÖR
Arrangeras av MAIS i samarbete med Uppsala Internationella Gitarrfestival med stöd av Uppsala Kommun, Uppsala Konstmuseum, Destination Uppsala, Region Uppsala, Musik i Uppland, Kulturens, Kultur i Väst, LiveGreen. Övriga samarbetspartners är Cajsas kök, Park Inn Hotell By Radisson Blu, Hotell Central Station.

 

Facebook-event

Taggar: Konst, Musik

Relaterade artiklar