Web
Analytics
Skip to main content

Arra och fota på årets Imagine festivaler!

Den 15 februari startar årets första deltävling för Imagine Västra Götaland. Just nu söker Imagine unga kulturintresserade som vill vara med och arrangera årets upplaga. Dessutom söks det efter fotografer som vill dokumentera tävlingarna. 

Är du intresserad av och vill lära dig mer om arrangörskap? Vill du få chansen att vara med och genomföra Sveriges bredaste livemusiktävling för unga? Brinner du för musik och kultur och vill lära dig mer om hur du arrangerar en tävling som Imagine? Tveka inte att höra av dig till Imagines projektledare. Kontakt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Imagine söker också efter fotografer som vill vara med och fotografera årets upplaga av Imagine! Är du intresserad? Hör isåfall av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bägge uppdragen arvoderas. 

Foto: Stefen Lindgren


Imagine är musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år! Det spelar ingen roll om du sjunger ensam, spelar hårdrock i band eller framträder med klassisk musik. Du är lika välkommen oavsett. Under tävlingen får du träffa andra musiker och spela med det bästa tänkbara ljudet och ljuset. Du får feedback från en professionell jury och knyter nya kontakter med musikbranchen. Tävlingen består av momenten lokala deltävlingar och regionfinaler. Vinnande akter får representera sin region vid den stora Riksfestivalen i Gävle.

Taggar: Imagine