Web
Analytics
Skip to main content

Klubb Undergrunden går Live Online!

Klubb Undergrunden Sessions – Borås Musik, Live Online! Under Corona-pandemin är vi många som längtar ut till livemusiken. Klubb Undergrunden, som vi på KulturUngdom samarbetat med under lång tid, gör nu tillsammans med Borås Stad och Borås Tidning en gemensam sak och släpper fem Borås-sessions på BT.se som kommer att publiceras under våren.

I samarbete med några av de som vanligtvis ser till att publiken i Borås får tillgång till livemusik – Klubb Undergrunden studieförbundet ABF och Pumphuset - men nu också med hjälp av den lokala filmstudion Mimbild och BT-TV kommer konserterna till publiken istället för tvärtom.

Syftet med satsningen är att lyfta och tillgängliggöra Borås musikliv under en tid när vi inte kan träffas och uppleva musiken som vi brukar. Under Klubb Undergrunden Sessions presenteras fem band och musiker med rötterna i Borås musikliv, säger Ulf Andersson.

Kommande spelningar:
24/4 The Bongo Club
1/5 Johanna Lillvik
8/5 Lavette
15/5 Tomma Intet
22/5 Leach

Klubb Undergrunden är sedan fyra år tillbaka Borås mest ledande rockklubb, som presenterar akter från både när och fjärran på Pumphuset i Borås.Under Corona-pandemin har både Pumphuset och Klubb Undergrunden tvingats skjuta upp sin verksamhet, liksom banden som får stanna hemma i Borås istället för att turnera. Nu tar de tillfället i akt och presenterar istället en del av Borås bästa musik!

Först ut fredag 24/4 är The Bongo Club!
FB-Event: https://www.facebook.com/events/223533698902026/"

Taggar: Musik