Web
Analytics
Skip to main content

Tips - seminarium om att arrangera på den digitala arenan

Vad har blivit det nya normala när det gäller att erbjuda kulturarrangemang? Hur betalar man ett “inträde” i den digitala världen? Vilka mervärden har digitaliseringen av kulturen gett (eller inte gett) - och är det här framtidens nya konstnärliga arena?

Förvaltningen för kulturutveckling bjuder in till seminarium att arrangera på den digitala arenan där en av talarna är Timmy Qvarnström som är grundare till QTECH som KulturUngdom samarbetar med i vår satsning K-streams där vi erbjuder band och artister möjligheten att få chansen att stå på den digitala scenen och under väldigt professionella förhållande ge sig ut i etern.  

När förutsättningar för evenemang regleras krävs nya förhållningssätt och den ökade digitaliseringen de senaste månaderna kan ses både som verktyg och möjliggörare för nya konstuttryck. Vi ser ett stort behov att dela erfarenheter, utmaningar och kunskap kulturarrangörer emellan. Därför är vi glada att bjuda in er till detta seminarium, där vi öppnar upp för samtal kring förändrade förutsättningar för att arrangera.

Information
Onsdagen den 11 november kl. 13.00-15.00

Igen anmälan krävs.

Samtalet livesänds från Litteraturhuset i Göteborg till deras facebooksida och på Vimeo.

Läs mer


Arrangörsutveckling på Förvaltningen för kulturutveckling har som uppdrag att stödja och stimulera arrangörer – att underlätta och utveckla förutsättningar för alla kulturarrangörer i Västra Götaland. Det gör vi bland annat genom rådgivning, kurser, handledning, utvecklingsprojekt och nätverksbyggande. Arrangörsutveckling var tidigare en del av Kultur i Väst men sedan januari 2020 är de tillsammans med f.d. Västarvet Förvaltningen för kulturutveckling.

Taggar: Musik