Web
Analytics
Skip to main content

KulturUngdom ♥ QTECH = K-Stream #5

KulturUngdom presenterar i samarbete med QTECH: K-Stream #5!

Under den pågående pandemin så får vi alla se efter alternativa och digitala lösningar för att hålla musikscenen och kulturlivet levande. Därför har vi nu, tillsammans med QTECH, startat vårt nya projekt: K-Streams. Vi kommer i största möjliga mån erbjuda band och artister möjligheten att få chansen att stå på den digitala scenen och under väldigt professionella förhållande ge sig ut i etern. Detta är den femte streamen och även den sista för i år och på scen står inga mindre än The Sonar, Soyboys och Black House Hill!Streamen hittar ni här: http://twitch.tv/qtechsweden

När: Torsdag 17 december 2020 kl. 19:00–21:00
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/201414064788928
Streamlänk:
http://twitch.tv/qtechsweden

 LINEUP

The Sonar
Med kaxig fuzz, grandiosa riff, jazziga groove och dansanta hooks skapar The Sonar ljud som inte bara masserar dina trumhinnor utan också får dig att vilja gallopera ut och svettas på dansgolvet. Hösten 2019 spelade bandet in sina första demos på musikhögskolan i Göteborg för att sedan i år spela in sin allra första giv på anrika Nacksving Studios i Göteborg.
 
Black House Hill

Detta är hårdrocksbandet från Uddevalla som på kort tid tagit Västra Götaland med storm. Bandets sound är väldigt varierande och kan gå från feta riff, dubbelkaggar och mullrande bas till lite mer lugna melodiska låtar. Bandet hämtar mycket influenser från 70/80-talet och tar oss tillbaka till rock ‘n’ rollen som den en gång var fast i en ny och ung tappning. 2019 tog de sig även till riksfinalen av Imagine Sweden där de spelade i Gävle i slutet av maj 2019.
 
Soyboys
Soyboys svävar med hjälp av inspiration från britpopen, i soundet mellan post-punk och indie-pop i sina låtar som handlar om kärlek och livet i Göteborg. De har bland annat spelats på Pop och Indie i P3 med Carolina Sandström och varit inkluderade på ett flertal indie-listor på Spotify.
Taggar: Musik