Web
Analytics
Skip to main content

Klubb Undergrundens Alternativa Julkalender

Årets Alternativa Julkalender från Klubb Undergrunden är här och idag får ni en hälsning från vår verksamhetsledare Inger Unenge och musikkonsulent Robin Havbring!

 
När klimatet är som hårdast för de mest utsatta i samhället bjuder Klubb Undergrunden och Westside Music Swedenin till ''Klubb Undergrundens Alternativa Julkalender’', till förmån för Gatutidningen Faktum. Klubb Undergrunden har som tradition att skänka delar av intäkterna från sin årliga julfest till Faktummen i år bjuds alla istället in till en digital julkalender för att stötta de som hamnat i socialt utanförskap och hemlöshet.

Varje dag från första december fram till julafton blir det lucköppning, julhälsning och livemusik med artister filmat på någon av Klubb Undergrundens många kvällar i Borås. Julhälsningar kommer från många, däribland: KulturUngdom, Dregen, Emma Knyckare, Patrik Arve, Alice Bah Kuhnke, Joppe Pihlgren, Timo Räisänen.

Artister som står på scen i julkalendern är bland annat: Mattias Alkberg, Spiders, Franska Trion, Sator, Union Carbide Productions, Pale Honey
Swisha Gatutidningen Faktum på Nr: 1230399717
Märk ditt bidrag: Undergrunden
Ditt bidrag går direkt in på Faktums försäljarfond och bidrar till arbetet med socialt utanförskap och hemlöshet
Läs mer på: www.faktum.se

God jul och ta hand om er människor!
 
Taggar: Musik