Web
Analytics
Skip to main content

Årets första inspelningstillfälle på Nacksving Studios

Vi öppnar nu upp ansökan till årets första inspelningstillfälle på ärorika Nacksving Studios i Göteborg.

I flera år har vi haft ett fantastiskt samarbete med Studio Nacksving i Göteborg där vi gjort det möjligt för band att få chansen att spela in sin musik i en fullfjädrad studio. Dealen är lika enkel som fantastisk, studion sänker först och främst sin ordinarie taxa - exklusivt för våra medlemmar. Sen går vi in och plockar en bit av betalningen och kvar står ni med tre inspelningsdagar och en dag till mix i en otrolig studio för nästan inga pengar alls.

För den som vill lägga på extra dagar är det bara att ta upp det med studion, som hittills aldrig varit omöjliga. Alltså går det att spela in ett helt album om man vill, vilket både Desire and Her Drunks, Sunhill, Electric Hydra och många andra också gjort tidigare.

För att ansöka behöver du/ni vara mellan 13-30 år, bo i Västra Götalandsregionen och vara eller bli medlemmar på KulturUngdom. Kommer du/ni en bit ifrån Göteborg står vi även för vandrarhem. Vi söker all sorts musik, vi söker alla typer av musiker men vi söker bara just er som vill något med musiken!

Ansök genom att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.senast 15 mars.
Mailet ska innehålla följande:

- Bandnamn + presstext
- Bandsättning + könsfördelning
- Länkar till tidigare material (Spotify, Bandcamp, Soundcloud eller liknande)
- Länkar till FB, Instagram, hemsida eller liknande.

För mer info:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mer info om studion:
NACKSVING STUDIOS

Fotograf: Tina Umer

Taggar: Musik