Web
Analytics
Skip to main content

Uddevallakassetten firar 20 år

Under många många år har vi haft ett starkt och otroligt givande samarbete med Kulturföreningen Uddevallakassetten och Lars Wallin som gett band och artister från hela världen en fantastisk scen att stå på.

För att fira denna mäktiga milstolpe samlades det ihop flera timmar med material i form av liveklipp, foton och exklusiva intervjuer från artister, arrangörer, medlemmar och publik. Det som egentligen skulle bli en informationsfilm slutade som en dokumentär om denna fantastiska förening.

Här ovan kan du kika in filmen och få chansen att höra mer om vad de gjort under de senaste 20 åren, både för Uddevalla såväl som för Västra Götalandsregionen, Sverige och resten av världen.


Uddevallakassetten är en ideell kulturförening som arrangerar konserter, festivaler, föreläsningar samt nationella och internationella turnéer. De stöttar det lokala kulturlivet och låter lokala och oetablerade artister dela scenen med etablerade och vill att Uddevalla ska vibrera av kultur, musik, glädje, mångfald och framtidstro. 

Taggar: Musik